Montoya wil meer steun van zijn team

Olga (Nuongirl)
De Colombiaan Juan Pablo Montoya heeft na 10 races 16 WK punten verzameld, en staat op een elfde plaats in de strijd om het kampioenschap. Geen wonder dat de Colombiaan niet echt tevreden is over het verloop van het seizoen, hij wil meer hulp van zijn team, om eindelijk sneller te worden.

Terwijl zijn teamgenoot Kimi Räikkönen wel goed presteert, kan Juan Pablo Montoya al tevreden zijn als hij überhaupt al in de punten rijdt. De Colombiaan had zijn eerste seizoen bij het team van McLaren Mercedes zeker anders voorgesteld.

"De MP4-20 is zeker een goede auto, maar niet zogoed als ik hem hebben wil. Na de comeback van mijn schouderblessure voelt de auto anders aan. Ik heb moeite om een goede balans in de auto te vinden. In de laatste paar races ging het al wat beter, en ik was best snel. Het gaat nu langzaam zoals ik wil", aldus Montoya in een interview met een Australische televisiezender.

Maar om echt competitief te kunnen zijn, zal hij meer steun moeten krijgen van zijn team. " Het team moet begrijpen wat ik wil. Zij moeten mij erbij helpen, om me echt op mijn gemak in de auto te voelen. Alleen dan kan ik sneller worden".