Crespo keert terug naar Chelsea

Raymond (RayMania)
De Argentijn Hernán Crespo keert terug naar Chelsea. De aanvaller was het afgelopen seizoen verhuurd aan AC Milan.

De zaakwaarnemer van Crespo, Fernando Hidalgo, bevestigd de terugkeer van de goaltjesdief. Crespo speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor AC Milan en wilde graag in Italië blijven. Chelsea en Milan kwamen er echter niet uit en aangezien José Mourinho nog op zoek is naar een aanvaller, ligt zijn toekomst in Londen.

Chelsea is er deze zomer nog niet in geslaagd om een nieuwe steraanvaller te halen. De Engelse kampioen werd onder andere in verband gebracht met Samuel Eto'o (FC Barcelona), Andrei Shevchenko (AC Milan), Adriano (Internazionale), David Trézéguet (Juventus) en Fernando Torres (Atlético Madrid). Door de verkoop van Mateja Kezman aan Atlético Madrid is Crespo meer dan welkom.

Chelsea nam de Argentijn in 2003 voor 25 miljoen euro over van Internazionale. Door blessures kon Crespo zijn draai in Londen niet echt vinden. In Milaan was de aanvaller afgelopen seizoen goed voor elf doelpunten in de Serie A en zes goals in de Champions League, waaronder twee treffers in de finale tegen Liverpool.