[Upd]Kezman naar Atletico Madrid

Olga (Nuongirl)
Chelsea en Atletico Madrid zijn het eens geworden over een transfer van Mateja Kezman. De Serviër zal het nog wel zelf eens moeten worden met de Spaanse club, er wordt verwacht dat dit deze week nog zal gebeuren.

De voormalig speler van PSV zal een vierjarig contract tekenen bij de Spaanse club. Aanvankelijk gaf Kezman de voorkeur aan een overgang naar het Duitse Schalke 04, maar zijn voorliefde voor de Spaanse voetbalcompetitie lijkt uiteindelijk toch de doorslag te hebben gegeven.

Update 14:45

Mateja Kezman heeft in de Spaanse sportkrant Marca ontkend dat hij een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Atlético Madrid. De Spaanse club en Chelsea zouden naar verluidt al rond zijn over een transfer van negen miljoen euro, maar de spits lijkt nog van niks te weten. "Ik wil wel eens horen wat Chelsea met mij van plan is", aldus Kezman.

"Ik wil spelen, maar daar gaat coach José Mourinho over. Bij PSV heb ik enkele fantastische seizoenen gekend en veel doelpunten gemaakt. Ik heb daar laten zien wat ik kan en dat wil ik waar dan ook weer laten zien."