Lindenbergh wil graag naar Ajax

Maurice (mbn)
Olaf Lindenbergh ziet een overgang naar Ajax wel zitten. De middenvelder hoopt dat Ajax en AZ tot een overeenkomst komen.

Het seizoen begon minder voor Lindenbergh, maar eindigt erg mooi. Hij zat in het begin van het seizoen vaak op de bank, maar nadat hij de kans kreeg van Co Adriaanse, heeft hij die met beide handen aangepakt. Dat betaalt zich nu uit in een selectie voor het Nederlands elftal en mogelijk een transfer naar Ajax.

Een transfer die Lindenbergh zeker ziet zitten: "Zelf heb ik nog niet gesproken met Ajax, maar dat moet geen probleem zijn. Ik heb zes jaar in de jeugdopleiding gespeeld en daarna nog drie jaar in het tweede elftal. Ik zou echt dolgraag terugwillen naar die club."

"Ik heb begrepen dat vraag en aanbod niet meer zo ver uit elkaar liggen.", aldus Olaf Lindenbergh. "Nu was ik eigenlijk al vakantie aan het vieren. Ik hoop dat het met Ajax rond komt. Dan weet ik waar ik aan toe ben voor ik definitief op vakantie ga. Ik had er allemaal nooit van durven dromen. Maar het is prachtig."