Maradona vol lof over Rijkaard

Olga (Nuongirl)
Diego Mardona heeft de Nederlandse coach Frank Rijkaard geprezen. De oud-speler van Barcelona sprak tijdens een persconferentie in Madrid lovend over de coach.

"Ik denk dat Rijkaard prima werk heeft afgeleverd. Hij heeft een zeer uitgebalanceerde ploeg neergezet met een superspeler als Ronaldinho en een supertopscorer als Samuel Eto'o."

Maradona is in Spanje om oude vrienden op te zoeken en om Spaans voetbal te zien. Inmiddels is de Argentijn, naar eigen zeggen, 27 kilo afgevallen. In maart liet de 44-jarige Argentijn zijn maag verkleinen, hij woog toen 121 kilo. "Ik hoop 75 kilo te wegen want dat heb ik nodig voor mijn gezondheid, voor mijn kinderen, voor de mensen die van mij houden en voor mijzelf."

Tevens had hij het tijdens de persconferentie nog over zijn drugsgebruik."Ik ben er bovenop gekomen, maar ik ben nog niet genezen. Het is een constant gevecht. Ik hoop dat mensen begrijpen dat ik fouten heb gemaakt in mijn leven. De echte voorbeelden in het leven moeten ouders zijn en niet idolen".