Man United niet langs WBA

Olga (Nuongirl)
Manchester United is er niet in geslaagd om in de Engelse Premier League te winnen van de nummer laatst, West Bromwich Albion. Op Old Trafford werd het 1-1. Norwich City was de enige degradant in de Premiership die wel goede zaken deed.

Norwich won de thuiswedstrijd tegen Birmingham City met 1-0 en mocht daarmee in zijn handjes knijpen. Birmingham speelde lange tijd met tien man, nadat Damien Johnson al na een half uur spelen het veld moest verlaten nadat hij zijn tegenstander Helveg een stomp gaf in zijn ribben. Door de overwinning komt Norwich terecht op plaats 17, die geen directe degradatie zou betekenen. Dat geldt alleen voor de laatste drie plaatsen.

Trainer Martin Jol leed met Tottenham Hotspur een gevoelige nederlaag tegen Middlesbrough, het werd 1-0, in de strijd om Europees voetbal. Oud-Feyenoorder Boateng scoorde het enige doelpunt. Everton verstevigde de vierde plaats, die recht geeft op het laatste Engelse startbewijs in de voorronde van de Champions League. De ploeg uit Liverpool versloeg voor eigen publiek Newcastle met 2-0. Kampioen Chelsea won de thuiswedstrijd tegen t Charlton Athletic met 1-0, het enige doelpunt werd in de blessuretijd gescoord door Makelele.