Massa sust ruzie met Coulthard

Wouter (ziggyziggyziggy)
Felipe Massa zegt dat David Coulthard hem na de Grand Prix van San Marino niet met kwade bedoelingen naar de keel is gevlogen. Wel biedt hij zijn excuses aan de Schot aan voor zijn handgebaren tijdens een incident op de baan waarbij de twee elkaar raakten.

Massa zegt verbaasd te zijn over de aandacht die de pers aan de onenigheid tussen de twee coureurs besteedde. Massa en Coulthard raakten elkaar meerdere malen tijdens de race in Imola, wat voor Massa reden was zijn middelvinger naar Coulthard op te steken. Coulthard zou hem daarom na de race letterlijk naar de keel zijn gevlogen.

De Braziliaanse Sauber-coureur verklaart dat Coulthard een grapje maakte. "We moesten er op dat moment allebei om lachen, dus David zal het niet serieus hebben bedoeld. Ik heb geen problemen met andere coureurs en ik vind DC een hele aardige kerel."

Massa erkent dat hij een fout heeft gemaakt met zijn handgebaar naar Coulthard. "De vinger was niet juist, maar tijdens de race ben je ook emotioneel betrokken en dan gebeuren dat soort dingen. Ik bied er mijn excuses voor aan."