Cafu: "Nog niet zeker van finaleplaats"

Olga (Nuongirl)
AC Milan-speler Cafu is er nog niet gerust op dat zijn ploeg zich zal plaatsen voor de finale van de Champions League. De Braziliaan hoopt aankomende woensdag in de tweede wedstrijd tegen PSV ‘gewoon’ weer in basis te staan onder Milan-trainer Carlo Ancelotti.

"We zijn er zeker nog niet. Er is nog een wedstrijd te spelen. Daarin moeten we een kleine voorsprong verdedigen. We zullen alles moeten geven",aldus de rechtsback van de Italiaanse club. "We zitten aan het eind van een lang en vermoeiend seizoen."

Na het debacle van vorig jaar is de Braziliaan erg voorzichtig met zijn uitspraken. Toen won Milan de heenwedstrijd van de halve finale in de Champions League tegen Deportivo La Coruņa met 4-1, maar de return werd met 4-0 verloren waardoor het Champions League sprookje uit was.

"PSV is een grote club. Ze staan niet voor niets in de halve finale. In San Siro hebben ze heel goed gespeeld en getoond waarom ze die plaats bij de beste vier hebben verdiend. PSV controleerde in de tweede helft de wedstrijd met een goede balcirculatie. Gelukkig scoorden wij de verlossende tweede treffer", zo sprak de 34-jarige voetballer met lovende woorden over de ploeg van Guus Hiddink.