Gullit gefrustreerd na verloren wedstrijd

Olga (Nuongirl)
Na de 1-3 nederlaag tegen SC Heerenveen was de trainer van Feyenoord, Ruud Gullit, behoorlijk gefrustreerd. Gullit had slechts bij drie van zijn spelers een goede instelling geconstateerd.

"Als ik zie dat alleen Östlund, Goor en Kuyt zich uit de naad werken, is dat verschrikkelijk frustrerend. We hebben het publiek in de steek gelaten en er zijn zeker spelers wie ik dat kwalijk neem. Dat de boosheid van een aantal toeschouwers zich op mij richtte, vind ik alleen maar logisch. Je moet je boosheid toch op iemand botvieren," aldus Gullit.

Over twee van zijn spelers was de trainer al helemaal niet te spreken. "Ik wisselde Pascal Bosschaart omdat hij bijna alle ballen bij de tegenstander inleverde. De rode kaart van Lazovic zegt genoeg over de wedstrijd van vandaag: frustrerend."

Op Radio Rijmond deed spits Dirk Kuijt nog een duit in het zakje. "Hij doet er alles aan om ons te motiveren. Is elke dag druk bezig om het optimale eruit te halen. Als je dan zo weinig teruggeeft, dat is dan respectloos voor zo´n trainer die ook nog eens zoveel heeft betekend voor het Nederlandse voetbal. Je laat zo´n man volkomen in de steek, terwijl hij er alles aan doet met de middelen die hij heeft. Ik hoop dat de spelers nu gaan beseffen dat ze de trainer in de steek laten."