Massa boos over acties Coulthard

Wouter (ziggyziggyziggy)
Felipe Massa is niet blij met de acties van David Coulthard tijdens de Grand Prix van San Marino. De Braziliaan kwam tot twee maal toe in aanraking met Coulthard tijdens een inhaalpoging.

Felipe Massa probeerde de Red Bull van Coulthard in te halen in de Rivazza, maar vernielde zijn voorvleugel toen de twee wagens elkaar raakten. Later in de race lukte het de Saubercoureur om een geslaagde inhaalmanoeuvre op Coulthard uit te voeren in dezelfde bocht, maar de twee botsten toen met de wielen tegen elkaar.

Massa verklaarde dat hij meerdere malen compleet naast de Schot zat. "Hij duwde me de baan af en een volgende keer gooide hij zomaar de deur dicht waardoor ik mijn voorvleugel kapot reed op zijn auto. Even later kwam ik weer naast hem en reed hij tegen me aan."

David Coulthard was juist van mening dat hij zijn teamgenoot Vitantonio Liuzzi niet meer kon bijhouden door het eerste incident met Massa. "Alles ging goed tot ik een kleine aanraking had met Massa. Dat vernielde een deel van mijn bodemplaat. Daarna ging het alleen maar bergafwaarts." Massa en Coulthard finishten uiteindelijk op een twaalfde en dertiende plaats.