Lurling biedt excuses aan

Olga (Nuongirl)
Anthony Lurling heeft na afloop van de wedstrijd tussen NAC Breda en Willem II zijn excuses aangeboden voor het gebaar wat hij maakte richting de tribunes na het scoren van een doelpunt voor de ploeg uit Breda.

De speler was getergd, nadat hij al vanaf het begin van de wedstrijd werd uitgefloten door een deel van het publiek. "Dom dat ik het deed, ik heb er echt spijt van. Het was slechts tegen een paar mensen gericht. Vanaf het moment dat ik hier kwam, wensen ze me de ene na de andere ziekte en roepen ze dat ik moet oprotten naar Rotterdam. Sommigen moeten me niet omdat ik van Feyenoord kom."

Trainer Ton Lokhoff was ook niet erg blij met het gebaar van zijn speler. "Ik heb hem verteld dat de goal goed was, maar de reactie niet. Spelers zijn emotioneel, dat snap ik, maar je moet je focussen op de wedstrijd en op de tegenstander."

Bij NAC maakt Lurling momenteel een wisselvallige tijd door. De aanhang van de Bredaase club is erg sceptisch over hem. Sinds zijn komst naar NAC speelde Lurling 26 wedstrijden waarin hij vier maal wist te scoren.