Punten Waalse Pijl

Maurice (mbn)
De renners wachtten vandaag tot de Muur van Hoei om de Waalse Pijl te beslissen en mede daardoor zagen we veel van de verwachte namen vooraan. In het algemeen zijn er dan ook vrij hoge scores te noteren deze ronde.

Biggs wist het beste team samen te stellen van alle deelnemers. Hij haalde 360 punten dit keer. Tweede werd deze ronde 9christensen met 355 punten, voor joostdewit met 347 punten.

In het klassement vonden er flink wat verschuivingen plaats. Met nu 1351 punten blijft jmherder weliswaar aan de kop gaan, maar op de tweede plaats komt bartoloo de top vijf binnen met 1274 punten. Dennis_L wint twee plaatsjes en schuift door naar de derde plaats, vlak voor MSNMGH die een plaats heeft verloren. Storing zakt van de tweede naar de vijfde plaats.

Bij de subleagues wist Il Mondo de beste score deze ronde te halen. Zij blijven ook het subleagueklassement aanvoeren.

Zondag vindt met Luik-Bastenaken-Luik alweer de laatste koers van deze wielermanager plaats. Zorg dat je je laatste wissels uiterlijk aan het einde van zaterdag hebt gedaan. Je hebt namelijk uiterlijk tot 24 april 00:01 uur de tijd om te wisselen.