Punten Amstel Gold Race

Maurice (mbn)
In de Amstel Gold Race waren de verwachte namen voorin in de uitslag te zien, maar er waren ook genoeg onbekendere namen in de top 20. Bij de punten werd er redelijk gescoord, maar niet uitzonderlijk hoog.

Bij de Amstel Gold Race deden BallieBadmuts en fabian87 het best. Zij scoorden 258 punten deze ronde. KneiterS volgde daar kort achter met 248 punten.

In het klassement blijven de nummer een en twee hetzelfde met jmherder en Storing, alhoewel jmherder twee puntjes wist uit te lopen. Daarachter schuiven MSNMGH en placebeau met plaats drie en vier de top vijf binnen. Dennis_L komt op de vijfde plaats binnen.

Bij de subleagues doet deze keer De wapperende manen het het beste met 173 punten. Il Mondo blijft in het klassement van de subleagues nog steeds wel voorop met nu 865 punten.

De volgende wedstrijd in de FOK!wielermanager wordt alweer woensdag verreden. In de Waalse Pijl kunnen de renners dan alweer vol aan de bak, alhoewel sommige toppers uit de Amstel Gold Race deze koers overslaan, om in Luik - Bastenaken - Luik weer goed te zijn. Voor de Waalse Pijl kunnen weer twee normale renners en één toprenner worden gewisseld. Let wel op dat je hiervoor tot 20 april 00:01 uur de tijd hebt.