Bayern vol vertrouwen tegen Chelsea

rocano
Aan de vooravond van de wedstrijd tussen Bayern München tegen Chelsea steekt Felix Magath, de coach van de Duitse ploeg zijn vertrouwen niet onder stoelen of banken.

De beide spitsen Roy Makaay en Claudio Pizarro zijn weer fit, nadat ze afgelopen week tijdens de eerste ontmoeting verstek moesten laten gaan. Ook is de Argentijnse middenvelder Micho weer van de partij, waardoor het Duitse middenveld veel stabieler is, aldus Magath.
'We hoeven het duel niet in de eerste twintig minuten te beslissen, maar we moeten wel de eerste goal maken. Maar als dat lukt zullen we echt niet euforisch en roekeloos de tweede goal najagen', zegt de coach van Bayern met een waarschuwende vinger.

Michael Ballack ziet ook voldoende kansen voor een overwinning van de Duitse kampioen: 'Wij zijn in staat om thuis drie, vier goals te maken. Dat hebben we al tegen Arsenal en Ajax bewezen'. Tijdens eerdere wedstrijden in de Champions League won Bayern München in eigen huis ruimschoots van Ajax (4-0), Arsenal (3-1) en Maccabi Tel Aviv (5-1).
Ballack: 'We hoeven slechts één doelpunt per helft te maken en verdedigend beter te spelen dan in de uitwedstrijd. In het verleden heeft Bayern voor vele grote Europese nachten gezorgd in het Olympiastadion. Dat geeft ons moed en hoop.'