Punten Parijs - Roubaix

Maurice (mbn)
Parijs - Roubaix bracht voor velen een voorspelbare winnaar en drie van de vier eerste renners waren toprenners. Alles draaide deze ronde dus om de keuzes die waren gemaakt.

Die keuzes waren het beste gemaakt door lay-on, die 419 punten wist te halen. Tweede werden deze ronde 1-1-1-1-1, redlek en Borrel met 390 punten.

In het klassement heeft jmherder zijn eerste positie weten te behouden. Wel verloor hij tien punten op nummer twee Storing. Nieuw binnen in de top vijf komt Chiel-Montagne op de derde plaats. Jeroen_M zakt een plaats naar de vijfde plaats, terwijl redlek op de vierde plaats binnenkomt.

Bij de subleagues wist de subleague De wapperende manen de eerste plaats te pakken deze ronde met 318 punten. Il Mondo blijft aan de leiding in het subleagueklassement met 699 punten.

De volgende wedstrijd in de FOK!wielermanager wordt pas over een week verreden. De Amstel Gold Race vraagt meestal over een stuk andere kwaliteiten dan Parijs - Roubaix, dus alles is weer mogelijk. Voor deze wedstrijd kunnen weer twee normale renners en één toprenner worden gewisseld. Let wel op dat je hiervoor tot 17 april 00:01 uur de tijd hebt.