VDB toch niet in Parijs-Roubaix

Maurice (mbn)
Zijn ploeg MrBookmaker.com wilde Frank Vandenbroucke zeker zien in Parijs - Roubaix. Nu hij is opgenomen in het ziekenhuis ziet echter ook de sponsor in dat dat niet gaat lukken.

Vandenbroucke heeft nog geen koers gereden dit jaar voor zijn nieuwe ploeg MrBookmaker. Hij zou in de Circuit de la Sarthe rijden, maar ziekte weerhield hem. Sponsor en ploeg waren boos en lieten weten hem in Parijs - Roubaix wel te willen laten rijden. VDB antwoordde dat hij dat zou doen, maar waarschijnlijk wel bij de eerste bevoorrading moest opgeven.

Naar nu blijkt is zijn voedselvergiftiging erger dan is aangenomen. Een arts besloot hem dit weekend in het ziekenhuis te laten opnemen. Sponsor, ploeg en VDB zelf moeten nu uitvogelen hoe de renner nog van waarde kan worden voor de ploeg dit jaar, na zijn vele problemen. Ploegleider Van der Schueren vertelde: "Ik ga hem bezoeken in het ziekenhuis. Daarna praten we verder, maar voorlopig is er van koersen geen sprake."

Een grootste return van Vandenbroucke lijkt weer ver weg te zijn geraakt en het blijft de vraag of de Belg ooit nog zijn talenten op de fiets zal tonen.