Punten Grand Prix van Bahrein

Maurice (mbn)
Een dagje later dan normaal zijn dan nu de punten en het budget uitgedeeld en de klassementen opgemaakt. Allereerst bedankt voor het geduld en de vriendelijke woorden van sommigen.

Deze keer hadden veel mensen voor eenzelfde team gekozen, dat het hoogste aantal punten haalde. Net zoals bij Maleisië was dat een geheel Toyota-team. Omdat het dit maal om 151 deelnemers gaat, zal ik jullie alle namen besparen. Deze 151 deelnemers behaalden allen 609 punten.

In de top vijf van het klassement deed zich een aardverschuiving voor. BliksemSchigt wist zich als de bliksem naar de eerste positie te schieten met in totaal 1562 punten. Achter hem staan nu Romkes, sentil, Googolplexian, Jimanez, NightBird en Runie.

Bij de subleagues behaalde Friends f1 Racing deze race de hoogste positie met 609 punten. In het klassement gaat de subleague Pension Pervers aan de leiding met 1469 punten.

Wij wensen iedereen succes met het bedenken van de keuzes voor de volgende race. Je kan voor de Grand Prix van San Marino wisselen tot 23 april 00:01 uur.