Davidson hoopt op nieuwe kansen

Maurice (mbn)
Tot zijn eigen verrassing kon Anthony Davidson rijden in de Grand Prix van Maleisië uitkomen voor BAR. Na die ervaring hoopt hij nu op meer.

In Maleisië kon Davidson invallen voor de zieke Takuma Sato. Zijn race duurde echter maar erg kort, door de motorproblemen van zijn BAR Honda. Desondanks hoopt Davidson dat er meer kansen voorbij komen dit seizoen, want hij wil erg graag gewoon racen.

Ondanks dat er nu niet meer inzat, was hij toch blij met de kans: "Het was een erg grote verrassing dat ik de BAR kon rijden tijdens de Grand Prix van Maleisië. Het was een geweldige kans om in de auto te rijden die ik zo goed ken. Het voelde heel natuurlijk aan en ik keek meteen erg uit naar het racen."

Uiteraard was het uit moeten vallen een flinke domper voor Davidson: "Dat de race zo snel voor mij voorbij was, was erg teleurstellend. Voor iedereen in het team, maar voor mij nog meer, omdat ik het uiterste uit deze kans wilde halen en wilde laten zien wat ik kan. In ieder geval kon ik laten zien de druk aan te kunnen, want hoger dan dit weekend is de druk meestal niet. Ik weet zeker dat er nieuwe kansen voor me zullen komen en ik zal er klaar voor zijn."