Karthikeyan denkt in F1 te blijven

Roel (jozef444)
De Jordan coureur Narain Karthikeyan gaat er vanuit dat, wanneer hij zijn teammaat Monteiro blijft verslaan en misschien een punt kan pakken tijdens het seizoen 2005, hij in de F1 kan blijven.

De 28 jarige zei verder dat het niet de eerste keer zal zijn dat een coureur vanuit het team van Jordan naar betere teams verhuist. Als voorbeelden haalde hij daarvoor Giancarlo Fisichella en Nick Heidfeld aan die dit seizoen voor het team van Renault en Williams rijden.

"Als ik blijf finishen, dan weet ik zeker dat ik op verlanglijstjes van verschillende teams kom." aldus Karthikeyan tijdens een video conferentie. Zijn manager Piers Hunnisett is iets gematigder, hij hoopt dat hij een groter team kan interesseren in zijn pupil.

Tijdens de video conferentie haalde de Indiër ook nog uit naar Montoya. De McLaren coureur twijfelde of de Jordan coureur fysiek wel instaat was om de zware GP van Maleisië uit te rijden. Karthikeyan: "Hij dacht dat ik het niet aan kon, maar ik heb laten zien waartoe ik in staat ben."