Viertal mag weg bij NEC

Olga (Nuongirl)
Frank Demouge, Pascal Heije, Thijs Hendriks en Charles Kazlauskas mogen vertrekken bij NEC. De Nijmeegse club heeft besloten dat de contracten van het viertal niet zullen worden verlengd.

NEC wil José Valencia en Peter Wisgerhof wel behouden. Met de eerste bestaat al mondelinge overeenstemming over contractverlenging en met de tweede wordt gesproken.

Geen van de vier vertrekkende spelers kon onder de nieuwe trainer Cees Lok rekenen op een plaats in de basis. Van de vier kwam Heije het vaakst dit seizoen in actie, hij speelde 15 wedstrijden mee.

Dennis Gentenaar is wel een vaste waarde als keeper van de rood-zwart-groene combinatie, maar hij heeft zelf aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging na tien seizoenen in de Goffert. Met het oog op het vertrek van de doelman, hebben de Nijmegenaren Raymon van Emmerik een aanbieding gedaan. De 24-jarige ex-keeper van Go Ahead Eagles had tot nu toe een contract op amateurbasis. Reservekeeper Albert van Slee is bezig aan zijn laatste seizoen in zijn voetballoopbaan. NEC wil de 41-jarige reservedoelman echter voor de club behouden als jeugdtrainer.