Briatore hoopt op F2005

Roel (jozef444)
Teambaas van Renault Flavio Briatore hoopt dat Ferrari zo snel mogelijk beslist om de nieuwe F2005 in te zetten tijdens een GP. Zelfs na de slechte prestatie tijdens de race in Maleisië is het nog niet bekend wanneer de nieuwe auto ingezet zal worden.

"Ik hoop dat Ferrari zo snel mogelijk de nieuwe auto inzet. In dit vak is het zo dat wanneer je iets gaat haasten dat je dan in de problemen zit. Als Ferrari van plan was om hun nieuwe auto pas in Spanje te introduceren en ze doen het al de volgende race in Bahrein dan is dat goed voor ons want dat betekent dat ze zich haasten. We zetten ze dan blijkbaar genoeg onder druk om een dergelijke beslissing te maken. Ik zou erg blij zijn als de F2005 aan de start staat in Bahrein." aldus Briatore.

Het team van Renault heeft de eerste twee races van dit seizoen gewonnen met een overwinning voor elke coureur. Briatore is dan ook zeer tevreden met deze uitslagen: "Het is een geweldig resultaat voor het Renault team en het was schitterend dat allebei onze coureurs al een overwinning hebben dit seizoen."