United en Chelsea winnen beiden, rentree Robben

Olga (Nuongirl)

Chelsea heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace met 4-1 gewonnen, terwijl Manchester United een magere 1-0 zege op Fulham boekte.

Makkelijk kwam de overwinning voor Chelsea niet tot stand. Arjen Robben maakte in de 73e minuut als invaller zijn rentree in de Engelse Premier League. Vijf minuten later stelde hij collega-invaller Mateja Kezman in staat de beslissende 3-1 te maken. De ex-speler van PSV schoot de bal vanaf twintig meter richting Gabor Kiraly, die de bal pijnlijk onder zich door liet glippen. In blessuretijd zorgde Kezman nog voor het toetje, met een intikker op assist van Frank Lampard.

Chelsea verdiende de overwinning, maar moest er wel voor knokken tegen Crystal, die vlak voor rust via een treffer van Aki Riihilahti de 1-0 van Frank Lampard hadden weggewerkt. In de 54e minuut bracht Joe Cole Chelsea wederom op voorsprong met een schot vanaf 16 meter.

United boekte een magere zege op het Fulham van Edwin van der Sar dankzij een doelpunt van Cristiano Ronaldo, die vanaf 18 meter de Nederlandse international klopte. Daarna lukte het geen van beide ploegen om de ander onder druk te zetten en bleef het bij 1-0.