"Renault en Red Bull zeer competitief"

Roel (jozef444)
De teambaas van Ferrari, Jean Todt, complimenteerde Giancarlo Fisichella en het team van Red Bull Racing vanwege hun prestaties tijdens de GP van Australië. Fisichella won de race en het debuterende team van Red Bull finishte op de vierde en zevende plek.

Todt: "Renault heeft met Fisichella een zeer competitieve rijder binnen gehaald. Hij heeft knap de pole gepakt, de uitgangspositie was al goed op zaterdag maar hij heeft het daarna ook goed afgemaakt. Fisichella is altijd al een goede coureur geweest, maar je hebt pas succes als je ook de juiste banden, wagen en team hebt."

Todt over Red Bull: "Afgelopen weekend heeft het team het goed gedaan en was het zeer competitief. Vele mensen hebben zich daarover verbaasd. Wel is het waarschijnlijk te voorbarig om uit deze race nu al conclusies te gaan trekken voor de rest van het seizoen. Ik denk wel dat er meerdere teams zijn die in de volgende races beter zullen gaan presteren. Maar het ziet er naar uit dat er meer strijd zal zijn om de hoogste plaatsen in het kampioenschap, dit zal zeker ook door de fan worden gewaardeerd. Wel hoop ik dat Ferrari de volgende races beter zal rijden."