F1-nieuwsposters gezocht

Maurice (mbn)
Voor de FOK!F1manager zijn wij op zoek naar nieuwe nieuwsposters. Met de opening van de F1manager willen wij de bezoekers weer volop F1-nieuws brengen. Lijkt het jouw leuk om mee te werken aan onze F1manager, lees dan verder.

In de FOK!sport-crew werken we met ongeveer 15 mensen mee aan de verschillende managers en de centrale pagina FOK!sport. Voor de F1manager zij wij in dit verband op zoek naar nieuwe nieuwsposters. Ben jij Formule 1-fan, schrijf je goed Nederlands en lever je graag een bijdrage aan een leuke site; dan zijn wij op zoek naar jou. Het meewerken aan de F1manager levert geen geld op, maar vooral veel plezier en voldoening.

Werkzaamheden:
Binnen onze crew zal je voornamelijk werken aan het schrijven van nieuwsberichten voor de F1manager. We verwachten lekker wegleesbare, feitelijk kloppende berichten, in goed Nederlands. Qua aantallen stellen we geen al te hoge eisen met 30 nieuwsberichten per maand. Daarnaast wordt het gewaardeerd als je meedenkt over verschillende dingen die spelen op de F1manager en op andere delen van FOK!sport.

Sollicitaties:
Ben jij dus een dergelijke F1-liefhebber en zou jij graag mee willen werken aan de FOK!F1manager, schrijf dan voor 27 februari een mail naar sport@fok.nl, waarin jij omschrijft wat je voor de FOK!F1manager kan betekenen. Vermeld hierin duidelijk je nickname op FOK!, de tijden waarop je aanwezig zou kunnen zijn en op welke sites je F1-nieuws leest. Aanwezigheid in de raceweekends wordt als een pré beschouwd. Bij je mailtje zien we graag een herschreven recent F1-nieuwsbericht bijgevoegd.

Submit:
Mocht je geen tijd of zin hebben om 30 berichten per maand te schrijven, dan is er altijd nog een andere optie. Onze submit staat altijd open voor leuke F1-nieuwtjes. Herschreven submits worden door ons helemaal gewaardeerd. Er zal dan nog wel een nieuwsposter naar je bericht kijken en, indien nodig, in de juiste vorm gieten.