Feyenoord en NAC bekijken De Ceulaer

Maurice (mbn)
Feynoord-trainer Ruud Gullit zal komend weekend samen met Mark Wotte afreizen naar België om Benjamin de Ceulaer te bekijken. De club uit Rotterdam loopt echter achter bij NAC Breda, dat al met de spits sprak.

Benjamin de Ceulaer kan de laatste tijd op veel belangstelling rekenen. De spits van Sint-Truiden werd de afgelopen tijd al vijf keer bekeken door scouts van Feyenoord. Nu die club zover is dat ook Gullit en Wotte de aanvaller gaan bekijken, is de kans echter groot dat die aandacht te laat komt. De Belg sprak recentelijk al met NAC-trainer Ton Lokhoff en de kans lijkt groot dat hij bij de club uit Breda een contract tekent.

De zaakwaarnemer van De Ceulaer, Tony Dullers, vertelde: "Benjamins gemoedstoestand neigt naar NAC. Vooral het gesprek dat hij eerder al had met Lokhoff heeft hem positief verrast. De kans op spelen bij NAC is gewoon een stuk groter. Bij andere clubs is de kans om in de basis te komen een stuk minder."

Vanavond zullen De Ceulaer en zijn zaakwaarnemer met Ton Lokhoff en NAC-voorzitter Theo Mommers verder praten. Volgende week wil de speler vervolgens beslissen bij welke club hij de komende jaren wil spelen.