Masters of Darts: Barney imponeert

Otto (okee6)
Op de derde dag van Masters of Darts was er een vol programma met vier partijen. Barney rekende daarbij in vier straight sets af met Colin Lloyd.

Tony David zag geen kans Phil Taylor te verontrusten. De Australiër ging er ondanks goed spel met 0-4 vanaf tegen "The Power". Taylor was daarmee snel klaar voor het aanstaand treffen met Raymond van Barneveld.

Andy Fordham pakte zijn tweede zege van het toernooi tegen Roland Scholten, die hij met 4-2 opzij zette. Op de dubbels klopte de Engelsman Scholten, die ondanks een eerdere nederlaag nog steeds uitzicht houdt op het bereiken van de halve finales.

Van Barneveld speelde in zijn tweede wedstrijd tegen Colin Lloyd. In een uur tijd vlogen de pijlen van Barney naar daar waar ze bedoeld waren. Lloyd kreeg geen kans (4-0)

In de laatste wedstrijd van de avond was het wederom 'afzien' met Co Stompé. Waar de Nederlander gister in een slecht duel van Scholten verloor, trof hij vanavond een nog slechter spelende opponent. Wayne Mardle kon achteraf nog niet geloven dat hij verloren had van de Nederlander. Het werd 4-1 voor "The Matchstick". Voor "Jaws" is verdere voortgang in het toernooi, na zijn derde nederlaag, nu uitgesloten.

Programma dag 4:
Fordham - Lloyd
van Barneveld - Taylor
David - Scholten