Gehavend Sacramento wint

Grotez
Zonder drie van hun startende spelers hebben de Sacramento Kings toch gewonnen. De Golden State Warriors moesten in overtime buigen; 111-107. Brad Miller was wederom de grote man bij de Kings.

De door blessures geplaagde Kings moesten drie van hun starters missen. Stojakovic, Webber en de nieuwe man Mobley. Maar gelukkig voor de Kings nam Miller het heft in handen en scoorde 38 punten, het hoogste uit zijn carrière. Ook pakte hij 17 rebounds. Mike Bibby had 17 punten, elf assists en negen rebounds, bijna een triple-double.

"Ik wist dat ik een stuk beter zou spelen dan gisteravond," zei Miller. "Dat is het leuke van dit spelletje, de enige dag heb je een off-day en de avond erop kun je jezelf weer herpakken." Miller scoorde in het duel met de Sonics maar vier punten.

Topscorer bij de Warriors werd Jason Richardson met 37 punten. Toch was hij allerminst tevreden over zijn spel. "Ik miste de belangrijke schoten op het eind. Het maakt niet uit wat je ervoor gedaan hebt, als het erom gaat moet je de schoten maken. Dat deed ik niet," aldus Richardson.

Suns winnen van Timberwolves
Van de zes uitwedstrijden op rij hebben de Phoenix Suns er vijf gewonnen. Vannacht waren de Minnesota Timberwolves het slachtoffer; 108-79. De Suns domineerden het derde kwart en namen zo'n grote voorsprong dat het voor de Timberwolves niet meer goed te maken was. Na het derde kwart was de stand al 95-60, niet meer te overkomen voor Garnett en zijn mannen. Amaré Stoudamire werd topscorer met 23 punten. Steve Nash liet 15 punten en elf assists noteren.

"De Wolves zijn een goed team," vertelde Quentin Richardson. "Maar het maakt ons niet uit tegen wie we spelen, we hebben vijf van de 6 uitwedstrijden gewonnen, dan doe je het goed. --We got some bucks, a wolf, a raptor. We missed the bear, though." De Suns verloren hun enige wedstrijd in de serie van de Grizzlies.

Garnett werd door de Suns op maar twaalf punten gehouden. Wally Szczerbiak werd topscorer bij de Wolves met 16 punten.

Overige uitslagen:

Boston Celtics - New Jersey Nets: 110-89
Philadelphia 76ers - Houston Rockets: 95-118
Indiana Pacers - Toronto Raptors: 97-98
Detroit Pistons - Atlanta Hawks: 99-84
Charlotte Hornets - Dallas Mavericks: 82-90
Portland Trailblazers - Denver Nuggets: 97-94