Totale card K-1 Max bekend

Tom (LuNaTiC)
De K-1 organisatie heeft de rest van de line-up voor de K-1 World Max Japan in Tokyo op 23 februari bekend gemaakt.

Tot nu toe was de bezetting van het toernooi al bekend, alsmede de 'superfight' tussen landgenoot Albert Kraus en de Thai Buakaw Por Poramuk.

In totaal zijn daar nog twee superfights en een zogenaamde 'reserve-fight' toegevoegd. De winnaar van deze reserve-fight kan in actie komen als een vechter uit het toernooi onverhoopt uit zou vallen.

De reserve-fight zal plaatsvinden tussen twee veelbelovende Japanse vechters. De al wat bekendere Nitta Akiomi zal de strijd aangaan met 'rookie' Ash-ra, die volgens K-1 producer Tanigawa spectaculair is en 'weleens de nieuwe Masato kan worden'.

Voor de tweede superfight maakt Fransman Farid Villaume zijn langverwachte entree in de K-1 organisatie. De man die onder andere in Thailand furore maakte in het reguliere muay thai zal het opnemen tegen de Mongoliër Jadamba Narantungalag.

De laatste superfight zal onder speciale regels gehouden worden. In een 3x3 minuten durend gevecht komt de Turk Serkan Yilmaz onder K-1/MMA (Mixed Martial Arts) rules uit tegen de Japanner Caol Uno.