Davidson in race voor stoeltje Midland F1

Roel (jozef444)
Midland F1, wat recentelijk Jordan heeft overgenomen, heeft interesse in de coureurs Anthony Davidson en Mario Dominguez.

Anthony Davidson staat momenteel nog onder contract bij BAR, het is echter nog maar de vraag of zijn werkgever hem zal laten gaan. Een test bij het team van Williams voor Davidson werd al tegengehouden door motorenleverancier Honda. Sportief directeur van Midland F1 Trevor Carlin zou de Brit graag weer in zijn team zien. Davidson heeft een aantal jaar geleden voor zijn F3 team gereden. Volgens teambaas Koller is geld in ieder geval geen probleem zoals hij vanochtend liet weten via Reuters.

Ook de Mexicaan Mario Dominguez wordt genoemd als mogelijke rijder voor het team. Momenteel rijdt hij nog in de Champcar series en heeft daar ook al een contract voor het volgende seizoen, hierin staat echter een clausule dat hij mag vertrekken bij serieuze interesse van een F1 team. Dominguez werd al genoemd om voor Midland F1 te gaan rijden in 2006, maar nu dat Jordan is overgenomen probeert hij dit jaar al in F1 terecht te komen. De Mexicaan heeft al diverse geldschieters die hem willen ondersteunen om in de Formule 1 te gaan rijden.

Ook andere coureurs worden nog in verband gebracht met de overgebleven stoeltjes bij het team zoals Timo Glock, Zsolt Baumgartner en Robert Doornbos.