Juve uitgeschakeld in Italiaanse beker

Olga (Nuongirl)
Juventus is in de achtste finales van de Coppa Italia uitgeschakeld. De koploper van de Serie A speelde donderdagavond met 3-3 gelijk tegen Atalanta,de heenwedstrijd werd in november met 2-0 gewonnen door Atalanta.

Het enige lichtpunt voor Juve was de terugkeer van de Fransman David Trézéguet. De spits speelde sinds okto niet meer wegens een blessure aan zijn schouder. Hij startte in de basis en maakte in de 79ste minuut van dichtbij de 3-2 voor Juve.

De coach van Juve, Fabio Capello, dacht Atalanta zonder enkele basisspelers te kunnen verslaan, maar kwam bedrogen uit. Andrea Lazzari scoorde drie keer voor de bezoekers. Cesare Natali en Marcelo Zalayeta maakten de overige doelpunten voor Juve. Aanvoerder Alessio Tacchinardi kreeg na het doelpunt van Trézéguet een rode kaart, omdat hij een klap uitdeelde aan een tegenstander. Overigens werd in de tweede helft een zuiver doelpunt van Juve afgekeurd. Scheidsrechter Nicola Ayroldi dacht dat de bal de lijn niet had gepasseerd.

Ook Lazio Roma werd uitgeschakeld. De bekerhouder won de terugwedstrijd tegen Cagliari weliswaar met 3-2, maar na de 1-2 op Sardinië, bekert Cagliari verder op basis van uitgescoorde doelpunten.