Uitslagen Lakeside (04/01)

Maurice (mbn)
De Nederlandse Francis Hoenselaar heeft op de Lakeside World Professional Darts Championships 2005 de finale niet weten te winnen. De als eerste geplaatste Britse Trina Gulliver was, net als vorig jaar, een maatje te groot en won met 2-0 (3-1 en 3-0) van Hoenselaar, die als tweede geplaatst was.

Bij de mannen werden dinsdag drie partijen in de tweede ronde gespeeld. De Schot Robert Thornton en de Britten Darryl Fitton (5) en Ted Hankey (2) bereikten allen de laatste acht. Robert Thornton deed dit door een zeer verrassende en knappe overwinning (3-0) op de Brit Tony West, de eerdere bedwinger van Rick Hofstra. Fitton versloeg met dezelfde cijfers zijn landgenoot John "Boy" Walton en Hankey kwam in een spannende partij tegen de Noor Robert Wagner uiteindelijk als winnaar uit de strijd, het werd 3-2 in het voordeel van "The Count".

Woensdagavond treedt de Nederlander André Brantjens aan voor zijn partij in de tweede ronde. Hij treft de Brit Mervyn King, als derde geplaatst en één van de favorieten in Frimley Green. Donderdag spelen Vincent van der Voort en Raymond van Barneveld tegen elkaar in de kwartfinale.