Klien hoopt op verjaardagscontract

Maurice (mbn)
Voor Christian Klien blijft het afwachten wat Red Bull nu daadwerkelijk gaat beslissen. Hij kan er gelukkig nog wel om lachen. Nu het contract niet onder de kerstboom lag, hoopt hij er dan maar op bij zijn verjaardag in februari, grapte de coureur.

Vitantonio Liuzzi en Christian Klien zijn de belangrijkste gegadigden voor het stoeltje bij Red Bull. Het team zou het liefst beide coureurs laten racen, maar een constructie daarvoor is voorlopig nog ondenkbaar. Liuzzi wordt als een groot talent gezien, maar Red Bull wil ook Klien in zijn loopbaan blijven steunen. Een moeilijke beslissing voor de bazen in Oostenrijk, die de beslissing naar zich toe hebben getrokken.

Klien zelf lijkt er rustig onder te blijven: "Ik ben blij met het nieuws dat David Coulthard in 2005 bij het team zit. Ik denk dat het een goede gast is, erg gedisciplineerd en leuk om mee te werken. Natuurlijk was het leuk geweest om een contract onder de kerstboom te vinden. Maar mijn verjaardag komt er ook nog aan in februari. Misschien dan?"

Klien is op 7 februari jarig en, of het nu toeval is of niet, de presentatie van Red Bull is op dezelfde dag. Waarschijnlijk zal een contract dan eerder moeten worden getekend, maar waarschijnlijk hoopt Klien wel op zijn verjaardag als coureur voor 2005 de presentatie mee te kunnen maken.