Coulthard: "Red Bull gaat verrassen"

Maurice (mbn)
David Coulthard heeft vertrouwen in zijn nieuwe team Red Bull. Hij denkt dat het team sommige mensen kan gaan verrassen.

Terwijl manager David Pitchforth het voorlopig nog heeft over het bouwen aan een goed team en de verwachtingen niet te hoog laat oplopen, wil David Coulthard daar wel een schepje bovenop doen. Als het team tot de start van het seizoen al het geplande werk kan doen, dan zou het team volgens hem nog wel eens kunnen gaan verrassen.

Coulthard verteld op de BBC radio: "Voor mij is het nu belangrijk dat ik weet dat ik in 2005 zal racen voor een competitief Formule 1-team. Alles wat ik heb gezien is erg positief en met de ontwikkelingen die het team heeft gepland ziet het er goed uit voor 2005."

"We hebben nog een hoop testwerk te doen voor de eerste Grand Prix in Australië in maart, maar we weten dat we het werk kunnen doen. Ik ga geen dwaze voorspellingen doen, behalve dat we de strijd beter aan kunnen dan mensen veel denken. Ik ben zelfverzekerd dat we meer dan een paar mensen op de grid gaan verrassen."