Coulthard tekent contract Red Bull

Maurice (mbn)
In een korte verklaring heeft Red Bull laten weten dat David Coulthard nu ook daadwerkelijk voor het team heeft getekend. Het afsluiten van de deal heeft een paar dagen langer geduurd dan verwacht.

Sinds de beslissing van Red Bull om een ervaren coureur te willen hebben voor de ontwikkeling van het team, werd er zwaar geflirt met Coulthard. Na een eerste test twee weken geleden leek een deal niet ver meer weg. Afgelopen week waren er echter ook geruchten dat er moeilijkheden waren in de onderhandelingen tussen Coulthard en Red Bull. Nu de contracten zijn getekend kan Coulthard zich met een gerust hart voorbereiden op het volgend seizoen. Red Bull zal nog wel verder moeten kijken voor de invulling van het tweede stoeltje.

Coulthard tekende een contract voor één jaar bij het team. In de verklaring sprak hij zich uiteraard positief uit over het team: "Na te hebben gesproken met teambaas Dietrich Mateschitz was ik onder de indruk van de plannen van Red Bull Racing voor de toekomst. Dit is absoluut een uitdagend nieuw team."