Punten ronde 8

Otto (okee6)
Ronde 8 zit er ook weer op. Wederom was het geen vette ronde, de beste deelnemers slechtten de grens van honderd punten niet.

reffie was deze week de beste met 97 punten. Hij rook kennelijk de toppositie. bankzitter en VerrekteZakHooi konden op afstand volgen. jwklopman en leon073 hadden ook nog geen beroerde ronde.

In de totaalstand moest Mist passen. Niettemin is de ex-leider nog tweede voor P8R. VerrekteZakHooi en bankzitter melden zich voor de prijzen, nu op plek zes en zeven. Rond de tiende plaats vinden we de zwaarste verliezers uit de afgelopen ronde. Ze hebben de komende week de gelegenheid om zich te revancheren.

Bij de subleagues deed Minge het wederom goed. #FTR en Kukamaestro's konden volgen. In de totaalstand heeft leider Il Mondo nog steeds een goed gaatje. De scores vielen bij de subleagues nu eenmaal niet mee in ronde 8.

Een aparte week staat nu op de agenda. In verband met de winterstop worden in ronde 9 slechts negen wedstrijden gespeeld. Voor deze keer dus de kans om je team exclusief op te stellen. Goedkoper wordt het niet, makkelijker wie weet! Succes met opstellen, aanstaande donderdag de laatste van dit kalenderjaar.

FOK!Managercrew


Speelronde: 9
16-12 Vitesse - De Graafschap
17-12 FC Twente - NAC Breda
18-12 PSV - Roda JC
18-12 RKC Waalwijk - Willem II
18-12 RBC Roosendaal - AZ
19-12 ADO Den Haag - Feyenoord
19-12 NEC - SC Heerenveen
19-12 FC Groningen - AFC Ajax
19-12 FC Utrecht - FC Den Bosch