US Postal start training in Austin

Maurice (mbn)
US Postal, dat over een paar weken naar de nieuwe sponsor Discovery Channel genoemd zal worden, is ook weer met de trainingen begonnen. In Austin wordt het eerste trainingkamp gehouden.

Op 30 november kwamen Lance Armstrong en een aantal renners bijeen in Austin, Amerika, om aan een trainingskamp te beginnen. Uiteraard zijn ook de nieuwe renners van de ploeg, zoals Yaroslav Popovych, Tom Danielson, Paolo Savoldelli, Roger Hammond en Leif Hoste, aanwezig. Het trainingskamp zal tot 8 december duren.

Volgen ploegleider Johan Bruyneel gaat het er nu nog rustig aan toe en is het doel: "gewoon het groepsgevoel wat versterken en de groep bij elkaar hebben in een rustige omgeving. Als we in Solvang met de hele groep bij elkaar komen (in januari, red.) is het een minder grote stap. Ze leren Lance kennen, ze leren mij en de rest van de staf kennen. Het dient als een goede introductie. Om naar de V.S. te komen is voor sommige renners een grote stap. Dit maakt het minder intimiderend, zodat in Solvang iedereen zich op zijn gemak voelt."