Doornbos: "Jordan beter in 2005"

Maurice (mbn)
De toekomst van Jordan was lang onzeker, maar nu er zekerheid is zou Robert Doornbos maar al te graag volgend seizoen voor het team gaan rijden.

Na een indrukwekkende binnenkomst in de Formule 1 met de vrijdagtests voor Jordan, zou Doornbos graag ergens binnenstappen om volgend jaar te kunnen racen in de Formule 1. Bij Jordan lijken voor hem de beste kansen weggelegd en zelf ziet hij dat ook wel zitten.

Doornbos vertelde: "De bekendmaking dat het team met Toyota-motoren zal rijden is natuurlijk erg goed nieuws voor hun. Met de extra paardenkracht zal Jordan zeker meer competitief zijn in 2005, dan ze het afgelopen jaar waren. Voor mij kwam het nieuws niet als een verrassing, maar de verwachte progressie in performance geeft een nieuwe stoot in mijn drang om voor het team te willen rijden."

Op de vraag hoe zijn kansen liggen kan hij echter geen antwoord geven: "Ik weet dat mijn mangement en mijn sponsors hard aan het werk zijn achter de shermen, maar ik ben altijd de laatste die iets te weten krijgt, dus ik kan je nog geen antwoord geven. Natuurlijk kijken we wel naar mogelijkheden voor een F1-stoeltje voor volgend jaar."