Red Bull laatste hoop voor Coulthard

MavRick
Nu de overname van Jaguar door Red Bull een feit is, heeft David Coulthard zijn hoop gevestigd op een stoeltje bij het nieuwe team.

Red Bull heeft de overname van Jaguar afgelopen maandag voltooid en over het algemeen wordt verwacht dat Christian Klien zijn stoeltje voor volgend jaar zal gaan behouden.

Maar Tony Purnell bevestigde dat er een aantal rijders op de lijst staan voor het tweede stoeltje, waaronder Coulthard. "Ik ben er zeker van dat we hem op onze lijst zullen zetten, maar ik wil nu niet over een rijderskeuze gaan speculeren," aldus de teamleider.

Dietrich Mateschitz staat er echter om bekend dat hij graag jong, aanstormend talent ondersteund zoals de eenentwintig-jarige Christian Klien en de huidige Formule 3000 kampioen Vitantonio Liuzzi.

Zoals bekend verloor David Coulthard zijn stoeltje bij McLaren aan Juan Pablo Montoya, hij vertrouwt echter op zijn ervaring en zijn dertien Grand Prix overwinningen, die zeker belangstellenden aan zullen trekken.

"Er zijn nog geen beslissingen genomen maar we zullen in de komende weken een aantal coureurs gaan testen," verklaarde Purnell.