NBA: Iverson beslist thriller

Maurice (mbn)
Allen Iverson heeft de superspannnende wedstrijd tussen de Indiana Pacers en de Philadelphia 76ers weten te beslissen. In de zoemer van de extra tijd scoorde hij de beslissende punten.

De wedstrijd tussen de Pacers en de 76ers bleek een echte thriller. Ondanks dat het geen goede partij was, eindigde de avond zeer spannend. De Pacers namen in het begin van de wedstrijd de voorsprong en leken naar een goede overwinning op weg. De sterspeler van de 76ers, Iverson, speelde slecht een scoorde weinig ballen.

In de tweede helft van de wedstrijd herpakten de 76ers zich echter. Ondanks dat Iverson slechts bleef spelen, hij scoorde slechts met vijf van zijn 23 schoten en raakte zeven keer de bal kwijt, wisten de 76ers terug in de wedstrijd te komen. Na de normale speeltijd stond het 100-100.

In de extra tijd ging het gelijk op. Met nog 79 seconde te spelen stond het 104-104. Iverson miste een jumper en zo konden de Pacers proberen de wedstrijd te beslissen. James Jones miste echter ook een jumper en zo was de bal weer voor de 76ers. In de zoemer van de extra tijd wist Iverson dan eindelijk de twee beslissende punten voor 104-106 te scoren en de wedstrijd te winnen voor de Philadelphia 76ers.