Uitslag F1 Manager 2004

Dubbeldrank
Het einde van het Formule 1 seizoen is daar, de laatste punten zijn verdeeld en zo ook de laatste budgetten. Dit betekent dat wij een winnaar bekend kunnen maken, de winnaar in het algemeen klassement is met 7297 punten; Crowded.

Al enige tijd voerde hij het klassement aan en wist zijn eerst positie niet meer uit handen te geven, de door GP Tours verzorgde reis naar de Grand Prix van Barcelona 2005 zal zijn kant op gaan. De tweede prijs, een cap, modelauto, Poloshirt en gadget van een Formule1-team naar keuze, aangeboden door Fangadgets.com zal naar Exyge gaan die verrassend tweede werd met 7239 punten.

Exyge is ook de weekwinnaar bij het individueel klassement, als enige wist hij deze race 608 punten te behalen. Bij de subleagues waren het de Tjappo's die met 487 punten de weekwinst binnen haalden. In het overall klassement van de subleagues is het team Inter-F1-Action winnaar geworden van dit seizoen, zei behaalden in totaal 6905 punten.

Wij wensen de winnaars veel plezier met de prijzen en hopen ook dat jullie allen met genoegen aan onze manager hebben deelgenomen waar wij iedereen uiteraard voor willen bedanken. Wij hopen jullie volgend jaar weer terug te zien bij een nieuwe editie van de FOK! F1 Manager.

Met vriendelijke groet,

De F1 manager crew