Woensdag uitspraak over contract Button

MavRick
Jenson Button moet nog even geduld hebben voor hij te horen krijgt onder welk contract hij volgend jaar moet werken. De CRB doet naar verwachting morgen uitspraak in het conflict tussen BAR en Williams.

De F1 Contracts Recognition Board (CRB) is afgelopen zaterdag bijeengekomen maar zal haar beslissing morgen pas naar buiten brengen. Beide teams hebben tegenover drie mensen van de CRB hun zaak uiteengezet en daarna heeft de CRB zich teruggetrokken om zich over de zaak te beraden.

Tegen de tijd dat de uitspraak gedaan wordt is Jenson Button zich al voor aan het bereiden voor de grandprix van Brazilie. Button wil zelf maar wat graag vertrekken naar Williams maar geruchten in de paddock fluisteren dat de CRB waarschijnlijk in het voordeel van zijn huidige werkgever zal beslissen.

Dit verhaal zou echter nog wel eens een hele rare wending kunnen krijgen, want er wordt ondertussen ook beweert dat Button wil breken met zijn manager John Byfield, die de spil is in het onstaan van dit hele conflict.