Punten GP van Japan

Arjan (Light)
De punten van de Grand Prix van Japan zijn verdeeld. Ook deze keer is er niets veranderd ten opzichte van de voorlopige puntentelling.

Deze race wist fellowjos de meeste punten te scoren. hij kwam tot 611 punten en wist daarmee 53 mensen met 587 punten voor te blijven.

In het individuele klassement zijn luuk427 en gizmo4ever de top5 binnengekomen, dit ten koste van Red35 en Exyge. De verschillen aan de top zijn vrij klein, en voor de laatste race is er dus nog niets beslist.

Bij de subleagues heeft MRT deze keer de meeste punten gehaald. De subleague kwam tot 577 punten en wist daarmee het Fok! Motorteam 12 punten voor te blijven. Overall blijft Inter-F1-Action duidelijk aan de leiding. Met 118 punten voorsprong op KLMenFOS lijkt Inter-F1-Action het overall klassement voor de subleagues al zo goed als gewonnen te hebben.

De volgende race, de laatste dit seizoen, is op 24 oktober 2004. De coureurs komen dan op Interlagos in actie. Je hebt tot 23 oktober 2004, 0:01u om je team in orde te maken voor deze race.