Pantano wil Jordan aanklagen

Maurice (mbn)
Giorgio Pantano’s management bekijkt de optie om Jordan aan te klagen. Het team zou zich niet aan het contract met Pantano en zijn sponsors hebben gehouden.

Pantano had een moeilijk seizoen. Hij kon met zijn prestaties weinig indruk maken en in de race die hij wegens contractredenen miste haalde zijn vervanger Timo Glock punten. Even leek het erop dat team en coureur gemeenschappelijk hadden besloten de samenwerking op te zeggen. Het management van Pantano slaat nu echter terug.

Lars-Christian Brask van Pantano’s management vertelde: "Mijn eerste gedachte was om het bij geen commentaar te houden. Maar dat zou niet eerlijk zijn voor onze professionaliteit, onze plannen en de feiten. De feiten zijn dat er een contract en overeenkomsten zijn verbroken. Ik geef er de voorkeur aan op een commerciële manier problemen op te lossen, maar deze zaak is dermate complex en de feiten zijn niet duidelijk voor het publiek."

Hij vervolgde: "De meest waarschijnlijke uitkomst is nu dat we naar de rechter stappen om onze investeringen en de rechten van de coureur te beschermen. We bereiden onze zaak voor en ik denk dat het het beste is verder geen commentaar geef."