Punten GP van België

Arjan (Light)
De punten zijn berekend en de budgetten zijn verdeeld voor de Grand Prix van België. Op de valreep is besloten Toyota te bestraffen voor het uitvallen van Zonta. Dit wil zeggen dat mensen met een Toyota motor 15 punten minder hebben dan in de voorlopige verdeling het geval leek.

Deze ronde wist dvdhoek de meeste punten te verzamelen, hij kwam tot 480 punten. Mallory en nusnos delen plaats 2 met 468 punten. In het totaalklassement gaat Red35 met 5276 punten aan de leiding. Crowded en ruudmies staan nog steeds gelijk maar zijn wel een plaats gezakt en nu dus gedeeld tweede met 5245 punten.

Bij de subleagues was Truman deze week de beste. Deze subleague wist 409 punten te verzamelen. Overall staat Inter-F1-Action nog steeds aan de leiding. Met 4848 punten en 190 punten voorsprong op de nummer twee lijkt deze subleague niet van plan de leiding weer uit handen te geven.

De volgende race wordt verreden op het circuit van Monza tijdens de Grand Prix van Italië. Je hebt tot 11-09-2004 00:01 uur de tijd om je team te wijzigen.