Van Bommel: "ik heb geen idee"

Otto (okee6)
Mark van Bommel heeft in reactie op de vele geruchten over zijn vertrek naar het buitenland geantwoord niet te weten waar hij komende maand speelt. Deze week zal veel 'soaps' brengen, aldus de middenvelder van PSV.

Van Bommel wordt door de media gelinkt aan Real Madrid en Borussia Dortmund. In Spanje zou Real Madrid geinteresseerd zijn in de middenvelder. Gister zou een delegatie van de Koninklijke hem in het kwalificatieduel voor de Champions League hebben bekeken. De band met Dortmund is er al langer. Eerder liepen onderhandelingen om de vraagprijs op niets uit. Schoonvader Bert van Marwijk maakte er geen geheim van graag Mark van Bommel bij zijn selectie te voegen.

Van Bommel geeft aan het nog wel naar zijn zin te hebben in Eindhoven, ondanks dat het bestuur hem verleden seizoen te kennen gaf te vertrekken. Hij wil pas weg als de mogelijkheid van het spelen bij een grotere club dan PSV zich aandient. Een minpuntje voor Van Bommel is dat Borussia geen Europees voetbal heeft afgedwongen. Zowel PSV als Real Madrid hebben zich van Champions League voetbal verzekerd.

Trainer Guus Hiddink durft niets over een eventueel vertrek van Van Bommel te zeggen: "In principe reken ik dit seizoen op deze ploeg. En de trainer Hiddink zou deze selectie gráág bijeen houden."