Jaguar waarschuwt Coulthard

Maurice (mbn)
Jaguar heeft David Coulthard gewaarschuwd. Als hij in aanmerking wil komen voor een stoeltje bij Jaguar, dan zal hij wel rekening moeten houden met een flinke salarisverlaging.

De laatste dagen zijn de geruchten dat Coulthard naar Jaguar zal gaan veel sterker geworden. In reactie op die geruchten laat Jaguar weten graag Coulthard als coureur te verwelkomen, maar dat hij dan wel salaris zal moeten inleveren.

Een voorlichter van het team vertelde: "Wij zouden graag David in ons team willen hebben, maar er is een wereld van verschil tussen de budgetten van de topteams en die van de teams daaronder. David heeft misschien problemen om daar overheen te komen. Hij zou echter wel de ideale coureur voor het team zijn."

Volgens geruchten zou Coulthard stevige eisen aan een toekomstige werkgever stellen. Hij zou naast een fors salaris zijn reiskosten per privéjet vergoed willen zien.

Volgens Coulthard zelf zal geld nooit een probleem vormen: "Ik ben nog steeds gepassioneerd voor het racen. Geld is nooit mijn motivatie geweest en ik wil volgend jaar blijven racen."