Quick Step doet Lotz aanbod

Redactie FOK!frontpage
Patrick Lefevre heeft het nu officieel bevestigd dat zijn ploeg, Quick Step - Davitamon, een aanbod gedaan heeft aan Marc Lotz om voor twee seizoenen bij hen te tekenen.

Tijdens de afgelopen Tour de France gingen er al geruchten rond dat Marc Lotz bij de Rabobank zou willen vertrekken om zijn mogelijkheden bij een andere ploeg uit te gaan proberen. Niet officieel werd toen al gemeld dat Quick Step - Davitamon interesse in hem had. Of Rabobank Lotz wel eens kwijt wil is niet duidelijk, maar komende week wordt er eerst tussen Lotz en de managers van Rabobank overleg gepleegd hoe de toekomst er voor Lotz uit gaat zien bij deze ploeg.

Meer transfer geruchten die rond gaan, zijn dat Tom Steels wellicht naar de nieuwe ploeg van Marc Sergeant zou gaan (Omega-Lotto) en dat ook de Zweed Magnus Backstedt en de Nederlandse Australiër Henk Vogels hier aan de slag zouden kunnen.

Om het verlies van de afgelopen Tour de France goed te maken zijn ze bij T-Mobile Team uiteraard ook op zoek naar versterkingen. In verband met deze formatie wordt steeds de naam van Michele Scarponi, winnaar van de Vredeskoers van dit voorjaar, genoemd.