Van Petegem gaat met Lotto mee

Redactie FOK!frontpage
Het was al langere tijd bekend dat Lotto-Domo op zou houden te bestaan als wielerformatie. Lotto wil nog wel door, maar Domo stapt op als hoofdsponsor. Dat een groot aantal renners mee zou gaan naar de nieuwe ploeg lag in de lijn der verwachting, alleen wie was nog niet bekend.

Tot vandaag was er geen grote naam genoemd. Vandaag werd bekend dat Peter van Petegem naar Omega Pharma-Lotto gaat. Marc Sergeant, ploegleider, vertelt over de overstap van Van Petegem: "Bedoeling is dat we uitkomen in de Pro-Tour met onze nieuwe ploeg. Wij bereikten reeds eerder een akkoord met Serge Baguet, Gert Steegmans, Wim Vansevenant, Jan Kuyckx, Wim Van Huffel en nu dus met Peter Van Petegem."

"De onderhandelingen met Robbie Mc Ewen, Bjorn Leukemans, Nick Gates en Henk Vogels verlopen heel positief zodat we veronderstellen dat zij eerstdaags ook hun contract ondertekenen."

"Ons team krijgt stilaan een vaste vorm maar we blijven natuurlijk nog uitkijken naar versterkingen. Namen kan ik nog niet geven maar we blijven druk de markt afschuimen"