Van Raaij: "Hiddink blijft bij PSV"

Maurice (mbn)
Volgens PSV-voorzitter Harry van Raaij is Guus Hiddink niet van plan Duits bondscoach te worden. Dat zou hij hebben opgemaakt uit een gesprek met Hiddink.

Guus Hiddink heeft nog een contract bij PSV tot 2007, al zit daar wel een clausule in, waardoor hij bondscoach van een land voor het WK zou kunnen worden. Hoe ver die clausule gaat is onbekend. Nu in de Duitse media Hiddink hoog op het lijstje werd gezet van mogelijk bondscoaches, heeft Van Raaij er toch maar met Hiddink over gesproken.

Van Raaij vertelde naar aanleiding van dat gesprek: "Ik denk dat Guus nog langere tijd bij PSV zal blijven. Ik heb Guus gesproken naar aanleiding van hetgeen allemaal gesuggereerd is. Voor hem is het geen serieus onderwerp. Gelukkig maar."

Hij vervolgde: "We zijn op 1 juli van start gegaan met een nieuwe structuur. Veel jongere spelers zijn op voorspraak van Guus naar PSV gekomen. De trein is weer in beweging en het zou niet fijn zijn als we die plotseling met een andere machinist zouden moeten bemannen."