Komende week toekomst Ralf bekend

Olga (Nuongirl)
Na lang overleg zal volgende week bekend worden gemaakt waar Ralf Schumacher volgend seizoen rijdt. Dat heeft zijn manager Willi Weber laten weten.

Volgens Weber zal het team de beslissing bekend maken. Op de vraag welk team dat dan zal zijn antwoordde hij: "Het team waar hij voor zal rijden. Je zult moeten wachten tot Silverstone." Weber verwees daarmee naar de Grand Prix van Groot-Brittannië die volgende week wordt verreden.

Alom wordt verwacht dat Schumacher bij Toyota zal gaan rijden. De deal tussen de twee partijen zou al een tijd terug zijn gemaakt. Toyota wil echter niet op de geruchten reageren.

Schumacher herstelt momenteel van de zware crash die hij maakte tijdens de Grand Prix van de Verenigde Staten. Hij liep daarbij twee gebroken rugwervels op. Doktoren hebben de Duitser geadviseerd drie maanden niet te rijden, maar volgens Weber kan de coureur tijdens de Grand Prix van Hongarije op 15 augustus al terug zijn. Dat zou betekenen dat de Williams-coureur slechts drie races mist. In de tussentijd wordt hij vervangen door Marc Gene.